vi är på samma plan nu.

Publicerad 2012-06-27 16:27:41 i Gemensamma inlägg,

Ack. Denna. Arma. Varma. Lägenhet.
 
Okej, det är ofta att gäster påpekar att vi har varm lägenhet när de kommer hit och kliver in genom dörren. Vi har dock aldrig hållt med.
 
Well. Det har ändrats nu, kan vi väl säga. Det är ett under att vi fortfarande lever, känns det som.
 
Vi säger nej tack till 28 grader inomhus utan något av elementen på.

oh snap.

Publicerad 2012-06-17 20:39:57 i Sandras inlägg,

Jag tror att jag fortfarande är i chock över hur mycket Alexander hittade idag på shoppingturen.

Detta har aldrig hänt förut.

10 min till avgång.

Publicerad 2012-06-17 11:44:10 i Sandras inlägg,

Igår frågade Alexader självmant (s-j-ä-l-v-m-a-n-t) om vi kanske inte skulle gå på stan snart och leta efter ex. shorts och en sommarjacka till honom (trots att jag dagen INNAN försökt få honom till stan för att söka efter detta).

Jag spiller ingen tid.

Nu drar vi till stan!!

det svänger, katten.

Publicerad 2012-06-16 11:09:00 i Gemensamma inlägg,

Vi båda vaknade vid kl 03 i natt, det gör vi varje natt. Det såg ut som att fönsterbrädan glödde, men det var bara den glödande solen som lyste in genom fönstret. Sedan somnade vi om och vaknade igen kring 08:30 till en strålande solig dag. Vi planerade att lägga oss på en gräsplätt i eftermiddag med fika och bara sola, vila, läsa och njuta.

Tror ni inte det är mulet nu? Rackarns. Hoppas det vänder, annars får vi hoppas på morgondagen :)

överambitiös?

Publicerad 2012-06-13 13:49:47 i Gemensamma inlägg,

Alexander har nu tackat ja till ett jobb hos posten. Han har ju redan ett heltidsjobb hos Lunet, men den tjommen är väldigt ambitiös och har nu ett jobb till som DESSUTOM är nattetid!! Tack och lov är det bara 1 natt/v.. (annars hade sambon i huset sagt ifrån på skarpen).

Sandra dolar på i vanlig ordning på jobbet. Vårdcentralyrket får en stor fet guldstjärna i kanten för alla spännande patientmöten, blandade besöksåldrarna, det varierade tempot, samt att man ser på patienterna på ett annat sätt än på sjukhus. Fint som snus!

Och håll tummarna för att Luleå nu får behålla sin värme!! Det skulle vi vara mäkta glada över ;) :) I såna fall ska vi ta tummen ur och köpa en picknickfilt i veckan så vi kan njuta av (det förhoppningsvis fina) vädret i helgen.

Greatarns!

tre månader senare.

Publicerad 2012-06-11 21:46:53 i Sandras inlägg,


Och helt plötsligt var det "sommar"!

Vi båda har varsitt heltidsjobb just nu, Alexander över sommaren och jag tills vidare. Alexander jobbar på Lunet och jag på Björkskatans vårdcentral!

Så vi blir kvar i Luleå över sommaren. Och hur det riktigt känns vet jag inte än. Jag är rädd att det med tiden kommer kännas lite tomt. Man är ju van att träffa alla goda vänner man lärt känna på sjuksköterskelinjen. Nu är vi spridda över hela Sverige! Så vi hoppas innerligt att vi får besök under sommaren, ni är välkomna allihopa! (kanske inte under en och samma helg kanske, dock..) (bara pga det praktiska, inte ogillande - lovar!).

Och ikväll tänkte jag chocka mig själv.

Jag tänker visa min oändliga kärlek för Alexander genom att frivilligt sätta mig och se fotboll med honom.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela