in the evening light.

Publicerad 2012-07-25 20:54:10 i Sandras inlägg,

 
Med mätta tacosfyllda magar sitter vi här helt dåsiga i lägenheten :) Alexander pluggar och jag sitter och fixar med pappersarbete till ljuvafoto
 
Tog en liten paus och redigerade bilder, och bilden ovan är det inte jag som fotat - utan Alexander! Visst är han duktig? :) Han ställde bara några få frågor om inställningar och komposition, sedan fick han till denna bild. Och motljus är svårt! Stolt :)

faktiskt så lever vi.

Publicerad 2012-07-12 16:51:52 i Gemensamma inlägg,

Men en fläkt i vår lägenhet kan vi äntligen låta dagarna passera utan att vi titt som tätt ska dö av värmeslag! Och det emellanåt försämrade vädret gör också nytta åt det :) Det var lite VÄL varmt när vi hade dryga 30 grader i lägenheten.

Härnäst ska vi försöka ragga till oss lite besök igen. Kära pappa var på besök förra helgen (Pite dragracing), men vi hann bara träffas en kväll innan jag och Alexander åkte till Lycksele. Typiskt, när vi hade en sådan trevlig gäst.

Därför önskar vi oss fler! ;)

minisemester?

Publicerad 2012-07-04 14:05:01 i Gemensamma inlägg,

Nu planeras det för en eventuell helg i Lycksele i helgen, på Lappis. Det skulle bli en liten minisemester på två dagar, träffa både släkt och vänner :) Och kanske årets första dopp om vädret tillåter?
 
Vi får se vart det bär!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela