nyår i morgon.

Publicerad 2010-12-30 16:58:23 i Gemensamma inlägg,

Vi jobbar och står i på Telecenter! Nu jobbar vi sista dagen för veckan och sedan är vi lediga till nästa onsdag! Det känns skönt att vi får in lite extrapengar. Det tackar vi inte nej till :)

Nyår i morgon kommer firas längst hela E4an nästan. Först i Umeå, sedan Bygdeå, och för att sist avslutas i Robertsfors med vänner. Vi betar som av hela sträckan för att hinna med alla ;)

lite fix här och var.

Publicerad 2010-12-15 22:10:21 i Gemensamma inlägg,

Det är så roligt att se hur lägenheten utvecklas lite i taget. Man får upp någon fler tavla, lägger ut någon ny matta, köper nya saker....

Dagens projekt var vardagsrumslampan, vars sladd bara hängt och själva lampan har hängt på fel ställe! Vi skyller på avsaknad av vissa verktyg ;) Men nu som sagt, nu är det gjort!

Nästa projekt: Köksväggen!

lata lördagen.

Publicerad 2010-12-11 21:34:50 i Gemensamma inlägg,

Idag var veckans första sovmorgon, och halleluja för det! Vilken känsla att kliva upp när det hade börjat LJUSNA, i stället för att det ska vara kolsvart i 3 timmar först! Wohoo!

Vi har verkligen haft en superlugn lördag! Vi har pysslat med lite inredning, sett massa Vänner, vilat och ätit en riktigt god middag! Klyftpotatis och marinerade kotletter med vitlökssmör! Vi är fortfarande mätta :)

Och nu har vi börjat räkna ner dagarna till vår julledighet! Alexander blir ledig den 17e och Sandra den 22a. Gah, längtan!

s <3 a.

Publicerad 2010-12-07 19:01:03 i Sandras inlägg,

Jag rös just när jag kollade på Alexander som bar undan två tallrikar. Han.... är så otroligt fin. Och han är min. Och jag är kär.

Jag är bara så tacksam.

/S

en helg med ett väldoftatde kök.

Publicerad 2010-12-06 09:59:05 i Gemensamma inlägg,

Ojojoj, som vi har bakat i helgen med Sara och Malin! Med allt nytt + det vi hade innan har vi nu lussebullar, schackrutor, hallongrottor, upp-å-ne-bulla, chokladcigaretter, anisbröd och ett par kakor utan namn. Mycket trevligt!

Igår spikade vi dessutom upp ännu en tavla, tjohej! Plus att vi hängde upp tre glaslyktor i taket i ett av vardagsrummets hörn! Tjohej igen! Varje ny uppsatt sak är en sak att fira, för det gör lägenheten allt mindre kal :)

Vi ska försöka komma ihåg att lägga in någon bild! :)

kotletter & datorer.

Publicerad 2010-12-02 18:24:18 i Sandras inlägg,





Vi har just ätit en rackarns ordentlig middag (som ni kan se ovan!). Där satt jag och kämpade med de sista två bitarna av min köttbit.. tror ni inte Herr Burström då sätter tänderna i sin ANDRA kotlett och slukar den på sisådär.... 0,03 sekund? Joru.

Nu sitter han och trasslar med sin dator som tydligen inte gör någonting rätt. Det jag har uppfattat om datorn är detta:
* Omformaterats 4 gånger = inte hjälpt.
* Pratat med sina wingmans (far & bror ;]) = inte hjälpt.

Mja, det är inte lätt. Ska muntra upp honom nu genom att sätta honom i arbete.. dags för lägenhetsstädning! ;)

/S

det får firas med lussebullar!

Publicerad 2010-12-01 16:10:05 i Gemensamma inlägg,

Idag har vi bott i lägenheten i en månad! Tiden har gått superfort, samtidigt som det känns som att vi aldrig haft de andra två lägenheterna. Lägenheten som vi har nu känns verkligen som "vår"! :)

Igår julpyntade vi. Sandra förhandlade sig till att inte ha tomtar överallt, medan Alexander mer än gärna skulle vilja ha det. Haha, olika viljor men det gick bra!

I helgen lutar det åt att julbaka lite tillsammans med våra vänner Sara och Malin som kommer på besök! Vi kan lätt säga att vi längtar efter denna helg! :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela