min prins.

Publicerad 2011-02-26 14:57:37 i Sandras inlägg,

Jag kisar lite. Tittar bort. Vänder tillbaka blicken, och du sitter fortfarande kvar. Lägger huvudet på sned och tittar lite till.... du är verkligen vacker. Och du verkar faktiskt finnas på riktigt. I mitt kök. I vårt kök. Anblicken av din bröstkorg som sakta rör sig upp och ner av andningen gör mig så fantastiskt lugn. Jag älskar det. Jag älskar dig. Hela dig. Dina små lockar runt öronen, dina gråblå ögon och dina härliga smilgropar. Dina händer, din långa rygg och din värmande famn. Hela dig.

en lång lördag.

Publicerad 2011-02-19 19:33:16 i Sandras inlägg,



Vi klev båda upp kl 05:00 i morse när min väckarklocka ringde för att göra mig redo för min andra praktikdag. (Förstår inte att han faktiskt klev upp den tiden för att hålla mig sällskap och sen klarat av att hålla sig vaken hela dagen.. ♥)

Ikväll blir det att sitta i myskläder framför Melodifestivalen under våra täcken och äta kladdkaka med glass. Vi är supertrötta båda två, så antingen somnar vi i soffan, eller så blir det nog god natt så fort Melodifestivalen är över :)

/S

14 februari.

Publicerad 2011-02-14 20:33:26 i Sandras inlägg,

Ingen har nog missat att det är alla ♥ dag- idag, så det behöver jag inte trycka på.

Vill bara snabbt skriva att vi haft en bra dag och att Alexander Karl Lars Burström får mig att känna mig som en prinsessa. Jag älskar honom, inifrån och ut och jag längtar verkligen efter en framtid tillsammans med honom. Det.. ja, jösses. Det är grymt!

/S

återigen bara 2.

Publicerad 2011-02-05 12:05:08 i Gemensamma inlägg,

Igår åkte Monica hem igen. Vi fann det grymt mysigt att ha henne här på besök och hade mer än gärna haft henne här längre! Nu längtar vi till nästa gång hon kommer, i slutet av mars :)

Idag har vi sett lite Big Bang Theory, nerbäddad i varsitt täcke. Nu är det dags för lunch och sen ska vi ta tag i dagen ;) Alexander ska träna i lägenheten och Sandra ska dra till gymmet.

(och ikväll ska pojkvännen försöka tvingas att se Melodifestivalen, heh..)

besök på Vänortsvägen.

Publicerad 2011-02-02 17:49:12 i Sandras inlägg,

Om några timmar får vi finbesök! Svärmor kommer hit ikväll och stannar till fredag. Mycket nice, tycker vi! :)

Idag har vi mest bara legat i soffan känns det som. Fast egentligen.. vi har ju tvättat, städat lite och småpysslat lite. Så vi kanske har varit liite duktiga i alla fall? Vi tog en powernap mitt på dagen (mer sånt åt folket!!), så det kanske är därför jag känner mig så lat ;)

Nej, dags för pannkaka nu!

/S

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela